De ideale oplossing voor uw zakelijke incentives & geschenken!

Organisatie van incentives

Organisatie van incentives

De organisatie van incentives in bedrijven is vaak synoniem met « puzzels/ Lastig probleem ». Waar? Wanneer? Wie? Hoe? Welk budget? Hoe of bij wie gaan wij Boeken? Hier komt ons team tussenbeide en garandeert u de perfecte incentive in België of in het buitenland! Onze ervaring komt het best tegemoet aan uw behoeften en doelstellingen.

Onze missie is om een uitzonderlijke en originele ervaring te bieden aan mensen die er in theorie geen toegang toe hebben. De keuze van de activiteit is daarom zeer belangrijk omdat deze krachtige en positieve emoties moet oproepen.

De incentive moet een gevoel van waarde creëren. Tot slot moeten de mensen die deelnemen zich bevoorrecht voelen.

Wij bieden de organisatie van verkoopuitdagingen, incentives voor medewerkers, ontdekkingsreizen in België of in het buitenland.

Anyone, Anyplace, Enytime !

Close

Gepersonaliseerde en relatiegeschenken

Waarom beloont u uw medewerkers niet? Verschillende studies bewijzen dat wanneer de werkgever rekening houdt met het welzijn van de productiviteit van zijn werknemers, de motivatie onverbiddelijk toeneemt! Eny luistert naar u, begeleidt u, adviseert u om uw medewerkers/klanten zo goed mogelijk te verwennen.

Door uw medewerkers of klanten te waarderen met een geschenk kunt u hen persoonlijk en op een relationele manier aanspreken. Deze aanpak verhoogt ook de binding en loyaliteit van uw medewerkers.

Het succes van een geschenk ligt in de emotie die de ontvanger voelt./klanten.

Ons team analyseert, onderhandelt en past zich aan om het beste product tegen de beste prijs met of zonder uw logo te leveren. Wij zorgen voor de bestelling, de levering, de opvolging en de dienst na verkoop, om zo het beste geschenk aan uw medewerkers/klanten te kunnen aanbieden.

Anyone, Anyplace, Enytime !

Bekijk enkele producten 

Close

Gepersonaliseerde en relatiegeschenken

Eny to You

Eny to you is een Incentive agentschap gespecialiseerd in personeels, klant en motivatieregelingen. Een incentive is een manier om de motivatie, prestaties en betrokkenheid van uw medewerkers of klanten te verhogen door middel van een beloning. Het helpt ook om de samenhang en het begrip in het algemeen te versterken. Om uit te wisselen, om onvergetelijke momenten te delen in een extra-professionnel omgeving.

Maar in de eerste plaats betekent het woord "stimulans" motivatie in Shakespeares taal, so let’s have some fun…

Motivatie op het werk is iets dat dagelijks in stand wordt gehouden. Door algemene en andere meer gerichte acties te ondernemen, kunt u uw medewerkers en klanten meer motiveren!

Incentives activiteiten kunnen verschillende vormen aannemen: sport, spel, reizen, etc..... Wij hebben een breed scala aan geschenken te bieden. Neem contact met ons op om samen het ideale geschenk te bepalen, het geschenk dat uw medewerkers/klanten echt zal bevallen.

Volg ons op onze sociale netwerken.

Facebook
Twitter
Instagram
Linkedin

Onze co├Ârdinaten

Neem contact met ons op voor alle informatie en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

contact@enytoyou.be

+32 476 05 20 00


Noorderlaan 147

2030 Antwerpen

Delen

Contactformuliern

* Verplicht veld